Myte nr. 1: Viagra er en afrodisiakum

I tusindvis af år har mennesker været på jagt efter et afrodisiakum – et stof der kan øge seksuel lyst og ydeevne. Rå østers, jordede næsehorn, grønne M & Ms mv. Er alle blevet spioneret for deres evne til at øge seksuel interesse.

Moderne medicin har selvfølgelig endelig givet løftet om øget seksuel præstation med de tre store PDE5 hæmmere (VLC). Imidlertid er disse virkelig magiske stoffer ikke egentlig aphrodisiacs. De påvirker kroppen, ikke sindet, og dette tæller mange af de forventninger og overbevisninger, folk havde om menneskelig seksualitet.

VL & C øger ikke seksuel interesse, kun evne til at få og vedligeholde en erektion. At tage et af disse lægemidler vil ikke være nok for de fleste mennesker til at producere en erektion. Der skal være en form for seksuel stimulering og / eller interesse for at producere resultatet. De er inerte på sindet, men meget aktive på kroppen.

Det er dog vigtigt at bemærke, at der er en stærk tilbagekoblingseffekt. Den tillid, der kommer med evnen til at blive hård, kan skabe lysten, både i dig selv og i en partner, til sex. Der er en positiv feedback loop her, som ikke bør ignoreres. Men fejltagende VL & C for afrodisiakum kan føre til meget forvirring.