Gør det følelsesløst at vare for evigt?

Som vi har talt om mange gange, rapporterer nogle mænd, at Viagra hjælper med for tidlig sædafgang. Det kan reducere sensation, og det kan også hjælpe i “rebound tid”, så du hurtigt kan komme tilbage i handlingen, selvom du hopper pistolen lidt.

Også som vi har nævnt, er et nyt lægemiddel, Priligy (dapoxetin) kommet ud. Designet oprindeligt som et antidepressivt middel, det lover at hjælpe med for tidlig sædafgang. Det er tilgængeligt nu i dele af Europa, men det lykkedes ikke at få amerikansk godkendelse for nogle år siden, og det er ikke klart, om det nogensinde vil ramme det amerikanske marked.

Disse to løsninger er piller du pop. Men en ny undersøgelse er lige kommet ud, der viser, at en spray-on-anæstetik også er effektiv:

De første amerikanske forsøg med en spray-on-anæstetik til penis viste, at det øgede tiden til ejakulation næsten fem gange, hvilket gav den første gode løsning til tidlig sædafgang, rapporterede forskere i dag.
Der er virkelig ikke noget nyt her. Ejaculation forsinkelse cremer og endda kondomer har været tilgængelige over-the-counter i år. Tiden vil fortælle om mænd vil finde denne spray-on værd besværet – undersøgelsen rapporterer, at det øger gennemsnits tid fra .6 minutter til 2,6 minutter. Ingen rapporter om, hvordan det føles at have en lidt dum penis, selvom …

Det er værd at bemærke, at tidlig sædafgang ofte behandles gennem øvelser, hvor mænd kan lære at forsinke ejakulation selv. Det er helt forskelligt fra erektil dysfunktion, som i mange mænd har et fysisk grundlag og kan kun behandles med medicin.